Det amerikanske teleselskab AT&T er begyndt at få leveret iPhone 5-covers. En halv snes covers optræder i deres lagersystem, og det er også lykkedes at få nogle billeder af et enkelt af dem. Det interessante er, at dette silikone-cover passer til en redesignet iPhone 5 og altså ikke en iPhone med samme formfaktor som iPhone 4. Også her i landet, er tingene begyndt at røre på sig, en dansk butik reklamerer med, at man kan købe et iPhone 5 cover

AT&T er en af Apples officielle partnere, så det er selvfølgelig altid interessant, når de har så megen tiltro til en redesignet iPhone, at de bestiller covers og iPhone 5 tilbehør hjem. Rygterne omkring en redesignet iPhone 5 var ellers ved at gå lidt i sig selv igen, fordi der ikke findes et eneste konkret bevis på enhedens eksistens udover netop covers og andet tilbehør. Designet på disse iPhone 5 covers skulle stamme fra en iPhone 5-prototype som blev stjålet på iPhone-fabrikken i Kina.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.