USA's næststørste teleselskab, AT&T, har offentliggjort kvartalsregn skab. Af det fremgår det, at de aktiverede 4,7 millioner iPhones i årets tredje kvartal. Det er en million mere end foregående kvartal. AT&T har ikke offentliggjort særskilte tal for iPhone 5. Sammenligner man med samme kvartal sidste år, er slaget øget med 1,3 millioner.

De 4,7 millioner iPhones repræsenterer omkring 77% af samtlige solgte smartphones i kvartalet, hvilket viser at Apple stadig er dominerende på markedet for smartphones. I sidste uge offentliggjorde Verizon, der er det tørste teleselskab i USA, deres tal, hvor iPhonen stod for 46% af alle solgte smartphones og også havde oplevet et stigende salg.

Totalt set kan vi derfor nok regne med at iPhonen har solgt omkring 25 millioner i tredje kvartal 2012, hvilket er en betydelig stigning sammenlignet med samme kvartal sidste år, hvor der blev solgt omkring 17 millioner iPhone. Lanceringen af iPhone 5, vil først for alvor slå igennem i årets fjerde kvartal.

Tallene står totalt i kontrast til de mange dommedagsprofeter, der har stået i kø for at spå om at iPhonen for længst er blevet upopulær. Der er intet der tyder på, at salget ikke vil fortsætte med at stige.

Apple offentliggør de officielle salgstal på i aften dansk tid, hvor de fremlægger kvartalsregnskab.

Scroll ned for at se kommentarer

I samarbejde med PriceRunner

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.