AppLovin har undersøgt forholdet mellem hvor mange iPhone 6 og iPhone 6 Plus, der er blevet solgt i de første fire uger efter lanceringen. Tallene viser, at der er store geografiske forskelle.

I de såkaldte vestlige lande, Europa, Nordamerika og Australien, ligger forholdet på 4:1. Dette er præcis det samme, som vi har set i vores egen måling af de danske iPhone-brugere (læs: iPhone 6: Så stor er forskellen på mænd og kvinder)

I Asien derimod er forholdet tættere på 2:1. Det vil sige at den store iPhone 6 Plus forholdsmæssigt er langt mere populær i lande som Kina, Japen og Vietnam.

Af de undersøgte lande er iPhone 6 Plus forholdsvis mindst populær i Australien, hvor kun 17% af de nye iPhones er iPhone 6 Plus. I den anden ende af skalaen ligger Filippinerne, hvor hele 37% af de nye iPhones er iPhone 6 Plus.

Tallene er ikke nødvendigvis helt pålidelige. Da iPhone 6 Plus ikke har været så nem at få fat i som den almindelige iPhone 6, kan tallene være skævvredet i retning af iPhone 6 Plus. Dog næppe så meget, at det for alvor vil ændre på resultatet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.