Ifølge en ny undersøgelse, er den gennemsnitlige størrelse på en iOS-app steget med 16 procent fra marts til september. Størrelsen på spil er endda steget 42%.

Årsagerne skulle primært være lanceringen af den nye iPad med retinaskærm samt forøgelsen af grænsen for download over mobildatanettet fra 20 MB til 50 MB.

Forøgelsen i størrelse betyder selvfølgelig også, at behovet for plads stiger tilsvarende. Skal man have plads til både musik- og videoindhold samt apps, er man nødt til at begrænse sig. Har man en 8GB-enhed bliver den hurtigt fyldt op, når en film og mange apps fylder i nærheden af 1 GB.

Jo mere der bliver lagt over i skyen, desto mere plads frigives på iOS-enheden. Det mest oplagte er musik og film, der nemt kan streames fra skyen. Noget andet er apps, der skal afvikles lokalt. Man kan godt nok slette dem efter brug, og installere dem igen i den næste brug, med det tager alt for lang tid.

Hvad gør læserne, der er i plads-problemet? Køber i eksempelvis en større iPhone næste gang?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.