Apples skybaserede service, iCloud, der omfatter alt fra musik til sikkerhedskopiering og datalagring, er vokset fra 85 millioner til 250 millioner brugere i løbet af 2012, skriver iPodnn. Antallet af folk med en iTunes konto er endnu højere. Hele 500 millioner kunder har Apple i butikken.

iMessage er også ved at komme godt med. Der er i alt blevet afsendt 450 milliarder beskeder med Apple alternativ til SMS. Hver eneste dag sendes der nu over 2 milliarder iMessages. Derudover har Apple sendt 4 billioner (millioner millioner) beskeder gennem deres beskedcenter.

Så selvom mange nok ikke tænker over det, og heller ikke bør tænke over det, så er skybaserede services for alvor ved at bide sig fast for helt almindelige brugere.

Tim Cook har tidligere utalt, at iCloud ikke bare er et produkt, det er en strategi for det næste årti.

"Det var et fundamentalt skifte, at vi erkendte at folk havde flere enheder, og at de ønskede størstedelen af deres indhold i skyen, så det var lettilgængeligt fra alle deres enheder. Og ved i hvad? Jeg tror at vi nu ser responsen på det. Med 85 millioner kunder på kun tre måneder, er det en meget, meget vigtig ting – det er ikke bare et produkt, det er en strategi for det næste årti.”