Tidligere på året rullede Apple en redesignet udgave af Apple Maps ud i USA. I den nye udgave er Apple startet fra grunden og har bygget kortet op igen så det giver brugerne hurtigere og mere præcis navigation, bedre detaljer og større dækning.

Kortet indeholder en række nye funktioner. Den mest interessante hedder Look Around, og er en slags Apple-pendant til Googles Streetview, altså en mulighed for at se omgivelserne på gadeniveau. Denne funktioner er blandt andet tilgængelige New York og en håndfuld andre steder. Når man zoomer tilstrækkeligt langt ind på kortet kommer der en kikkert-knap frem, som man skal trykke på.

Apple lovede ved lanceringen af det nye kort i USA, at det ville komme til Europa senere på året. Nu er Apple da også begyndt at sende sine biler, der indsamler data, rundt i flere lande i Europa, fremgår det af Apples hjemmeside. Senest er Apple begyndt at indsamle data i Sverige, Norge og Finland. Tyskland er også med. I alle vores nærmeste nabolande er Apple altså igang med at køre vejnettet tyndt og indsamle data. Hvorfor Danmark er blevet sprunget over i denne omgang er uvist, men mon ikke bilerne snart kommer hertil også?