Apples nye musiktjeneste bliver gratis at bruge, da den skal finansieres af reklamer, skriver Bloomberg. I hvert fald er flere store amerikanske reklamebureauer blevet kontaktet af Apple for at få dem til at lave nogle eksklusive kampagner til præsentationen af "iRadio". Det sker formodentligt på WWDC, der starter på mandag.

Det er Apples iAd team, der står for at finde annoncører til det nye medie. iAd har ikke været nogen ubetinget succes for Apple. Ideen med iAd var at det skulle hjælpe iOS-udviklere få reklamefinansieret deres apps via eksklusive reklamekampagner, som Apple fik i hus. iAd er dog aldrig for alvor slået igenne (uden for USA).

Det forventes, at Apple præsenterer iRadio, eller hvad den nye musikservice nu kommer til at hedde, på WWDC på mandag, men at den egentlige lancering først sker sammen med frigivelsen af iOS senere på året.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.