Nu sker det endelig. Wall Street Journal bekræfter, at Apple løfter sløret for deres længe ventede musikservice, når WWDC-konferencen starter på mandag. Servicen vil være baseret på Beats Music, som Apple købte for nogle milliarder sidste år.

Prisen vil (i USA) være $10 for ubegrænset streamning, mens der vil blive gratis adgang til musik via en ny iTunes Radio med flere kanaler med kendte navne som DJ's. Ifølge oplysningerne vil iTunes Radio-initiativet især være målrettet folk uden for USA.

Apple skulle være klar til at slagte det store salg af musik i iTunes Store for at give den nye tjeneste medvind fra start. Folk der køber musik i iTunes for eksempelvis $10 vil blive spurgt, om ikke hellere de vil have fuld adgang til al musik i en måned.

WWDC starter på mandag den 8. juni med en keynote fra Apple, hvor den ny musikservice samt iOS 9 og OS X 10.11 bliver præsenteret. Til gengæld tyder de seneste oplysninger på, at der ikke kommer en ny TV-tjeneste fra Apple. Apple streamer live fra begivenheden.

Scroll ned for at se kommentarer