Apples nye iPad-tastatur med indbygget pegefelt kan nu købes hos Apple. Tastaturet er udviklet til de seneste iPad Pro'er, men også de to iPad Pro-modeller lanceret i 2018 fungerer det sammen med. Det er 3. generation iPad Pro 12,9" og 1. generation iPad Pro 11". Det nye Magic Keyboard er den bedste måde at få del i den understøttelse af pegefelt, som blev introduceret i iPadOS 13.4.

Det nye tastatur har udover pegefelt også baggrundsbelyste taster og fungerer som en slags justerbar stander for iPaden.

Magic Keyboard fastgøres magnetisk på iPad Pro, og takket være det svævende design er det nemt at justere synsvinklen op til 130 grader. Det bærbare design indeholder et dansk tastatur i fuld størrelse med baggrundsbelyste taster og en saksemekanisme med 1 mm vandring, som giver en behagelig og responsiv skriveoplevelse. Pegefeltet understøtter tryk overalt og komplementerer det touch-baserede design på iPad. Magic Keyboard har pass-through-opladning via USB-C, så USB-C-porten på iPad Pro er fri til andet tilbehør såsom eksterne drev og skærme.

Priser og tilgængelighed

Det nye Magic Keyboard til iPad Pro kan bestilles i Apples netbutik. Prisen er 2.599 kroner til 11" iPad Pro og 2.999 kroner til 12,9" iPad Pro.

Link til Apple Store.