Ifølge informationer fra fjernøsten går Apple og produktionspartnerne snart i gang med at producere et Apple-fjernsyn. Produktionen skulle starte i første kvartal 2012 og det endelige produkt være klart til salg i andet eller tredje kvartal samme år. I første omgang vil Apple lancere en 32- og en 37-tommers model skriver Digitimes.

Samsung skulle allerede være i gang med at producere chips til det nye fjernsyn og Sharp vil stå for selve skærmpanelerne. Fjernsynene vil inkludere al funktionaliteten fra den nuværende Apple TV-boks, og formodentligt også noget ny funktionalitet. Apple planlægger dog ikke at udfase den nuværende boks. I løbet af året, vil der komme en opdateret Apple TV med samme muligheder som den integrerede enhed vil få.

Det er dog ikke kun på hardwarefronten, at Apple er ved at få puslespillet til at gå op. The Wall Street Journal skriver, at Apple har været i løbende dialog med flere store selskaber omkring deres visioner for fremtidens TV. Apple skulle have diskuteret forskellige muligheder men holdt deres egne ideer og tanker tæt ind til kroppen. Helheden er derfor stadig ikke helt tydelig. Der har været rygter om en stemmestyring og iPhonen som fjernbetjening virker også logisk, siger en kilde til avisen.