The Verge har en længere artikel med interview af fotografen Peter Belanger, der blandt andet er manden der tager Apples produktbilleder. Billeder vi alle med garanti har beundret, måske endda i den tro, at de car computerskabte i et eller andet 3D-program. Intet kunne dog være mere forkert. Billederne er rigtige nok, og Belanger forsøger at lave så meget som muligt med kameraet og så lidt efterbehandling som muligt.

Belangers billeder oser af Apples kendte enkelthed, men når man ser hans setup, er det på ingen måde enkelt. Det er tværtimod et virvar af stativer og lamper, der gør, at Belanger kan styre lysetsætningen præcis som han ønsker det, med det formål at få det bedste frem i de materialer Apple bruger. Det lys og de skygger man ser på billederne er altså rigtige og ikke lagt på efterfølgende.

Belanger fortæller, at Apple før hver session udstyrer ham med en meget udførlig liste og skitser over hvilke billeder, der skal tages, fra hvilke vinkler og hvordan lyset og skyggerne skal være.

I marken bruger Belanger et Canon 5D Mark III, mens han i studiet bruger en kombination af Phase One/Sinar X. Softwaren til konvertering og behandling af Raw-filerne er Aperture, Capture One og Photoshop.

Videoen herover viser et fotosession for MacWorld, og ikke Apple, men princippet er det samme.