Sidder du i spænding med popcornene klar og venter på Apples lancering af "Carpool Karaoke: The Series", kan du godt begynde at glæde dig. Efter nogen forsinkelse får serien nemlig premiere i aften (tirsdag den 8. august).

Carpool Karaoke med James Corden var en af de største virale tendenser på YouTube sidste år. Konceptet går ud på at James Corden kører rundt i en bil sammen med en kendt sanger, og småsnakker og synger. I Apples version skulle der være ændret lidt på formatet, så der bliver mere snak og mindre sang. I stedet for at James Corden er vært, vil det skifte fra episode til episode. Ideen er at parre to kendte sangere (eller bands) med hinanden og se hvad der kommer ud af det. Apple har produceret 16 episoder af en halv times varighed. Blandt de medvirkende er James Corden, Will Smith, Metallica, Alicia Keys, Ariana Grande, Seth MacFarlane og mange flere.

"Carpool Karaoke: The Series" bliver udsendt på Apple Music, der dermed allerede er ved at have et navn der ikke er dækkende over indholdet.

Scroll ned for at se kommentarer