Apples butikker er voldsomt populære. Ifølge The Loop har Apples 375 butikker på verdensplan omkring 300 millioner besøgende om året. I gennesnit har hver butik altså omkring 800.000 besøgnede hvert år, selvom det selvfølgelig varierer fra butik til butik. Man kan derfor ikke forundres over, at Apples driver Amerikas mest succesfulde butikskæde. En gennemsnitlig Apple-butik omsætter for 175 millioner kroner om året.

Apple har netop åbnet butik nummer 374 og 375, begge i Canada, og fortsætter med at åbne butikker. Hovedparten af dem ligger i USA, hvor Apple har 250 butikker, og selv byer af dansk provinsbystørrelse har en Apple Store.

Der er desværre stadig ingen direkte tegn på, at Apple er på vej til Danmark. I februar viste jobopslag, at Apple søge personale til en butik i Sverige, og netop nu fremgår det af Apples svenske hjemmeside, at de vil åbne butikker i både Stockholm og Malmö. Er vi lidt frække og bruger betegnelsen København M om det gamle danske land, så dufter det jo lidt af det, men så har vi også været kreative.