Apple meddeler at 70 uddannelsesinstitutioner i Europa nu har indført Apples "Alle kan kode"-initiativ, der har til hensigt at lære alle at lave apps til mobile enheder.

Uddannelsesinstitutionerne følger Apples undervisningsforløb, App Development with Swift, som udruster de studerende med de færdigheder, der er nødvendige for at forfølge en karriere i den hurtigt voksende app-økonomi. Undervisningsforløbet strækker sig over et år og er udviklet af Apples softwareudviklere og undervisere og er åben for studerende på alle niveauer.

I Danmark er det Viborg-baserede Mercantec, der i første omgang er blevet indlemmet i programmet. Mercantec er en offentlig erhvervsrettet uddannelsesinstitution, som med Alle Kan Kode giver sine 3.000 elever og kursister mulighed for at lære at kode, inden de starter en karriere i en lokal virksomhed.

At det lige blev Viborg Apple valgte i Danmark hænger nok sammen med at Apple i samme område er ved at bygge et af verdens største datacentre.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.