En af de absolut største fordele ved Apples univers er, at alle produkter spiller 100% sammen. Noget Apple som både hardware- og softwareproducent af alt fra ure til computere, er stort set ene om at kunne levere.

En rigtigt godt eksempel er, at skærmen på Apple Watch og iPhone 6 er farvekalibreret på samme måde. Mange tænker ikke over det, men farver er ikke bare farver. En rød farve kan se vidt forskellig ud alt efter hvilken skærm, man ser den på. Det kommer helt an på, hvordan skærmen er kalibreret. I teorien er der selvfølgelig kun én rigtig måde at vise en bestemt farve på, men i praksis er det noget andet. Farverne blæser som vasketøj i vinden.

Da Apple traditionelt har henvendt sig til folk i den grafiske branche, er farvekalibreringer noget Apple gør meget ud af at få styr på, og et af de områder hvor Apples skærme - uanset enhed - virkelig skiller sig ud. Således er skærmen på Apple Watch ifølge DisplayMate kaliberet på samme måde som iPhone 6. Det betyder at når man holder de to enheder ved siden af hinanden, så er farverne identiske.

Det kan lyde som en mindre ting, men det er disse små ting, man ofte ikke tænker over, der giver Apples produkter det lille touch af ubestemmelig gennemarbejdethed vi alle sætter pris på.

På Android-platformen ville dette være helt umuligt. Ikke fordi Android-producenterne ikke kan finde ud af at kalibrere en skærm, men fordi der findes så afsindigt mange telefoner og ure. Der er ganske enkelt for mange muligheder til, at man kan få rettet alle kombinationer ind. Apple har derimod i princippet kun ét ur og én telefon - og de spiller så sammen. Mindre udvalg giver ganske enkelt en bedre sammenspil, da det er færre ubekendte.

DisplayMate konkluderer i øvrigt, at skærmen i Apple Watch er "fremragende". Selv de krævende tests klares uden problemer.