Allerede inden lanceringen er Apple Watch blevet et designikon. Det mener International Forum Design (iF), der har tildelt Apple Watch deres prestigefyldte designaward "2015 iF Gold Award" i deres årlige konkurrence i industrielt design.

"Ideen med at kombinere materialer som læder og metal med state-of-the-art teknologi for at skabe et meget individuelt stykke modetilbehør har resulteret i et smagfuldt produkt, der tilbyder en helstøbt brugeroplevelse.", begrundes prisen med. "Apple Watch scorer højt på enhver designdetalje, og er alt i alt et ekstraordinært stykke design. For os er der allerede et ikon."

iF har afholdt deres konkurrence hvert år siden 1953, og bedømmer hvert år produkter ud fra kriterier som blandt andet materialevalg, det håndværksmæssige, designkvaliteten og graden af innovation. Ud af 1.624 nominerede produkter i år fik kun 75 tildelt en Gold Award.

Netop Apple Watch' design er en af de ting Apple har gjort meget for at fremhæve, og allerede nu har Apple Watch optrådt på forsiden af flere store internationale modemagasiner.

Apple har indkaldt til presseevent på mandag, hvor de formodentligt løfter sløret for den præcise lanceringsdato for uret, samt de forskellige prissegmenter.

Scroll ned for at se kommentarer