Den næste generation af Apple Watch kommer i anden halvdel af 2017, formodentlig i 3. kvartal. Det skriver Digitimes, der har talt med kilder i branchen. Sidste år blev Apple Watch Series 2 lanceret samtidig med iPhone 7, så det er nok ikke helt forkert at gætte på, at Series 3 kommer samtidig med den næste iPhone. Når Series 3 bliver lanceret, vil Apple beholde Series 2 i sortimentet som et billigere alternativ.

Fokus i Series 3 vil være på forbedret batteritid samt en kraftigere processor, og ellers ingen større ændringer. Der har tidligere været rygter om LTE-understøttelse, men det nævnes ikke denne gang. Der nævnes heller ingen ændringer af designet. Der er dog et par småting, der indikerer et nyt design.

I øjeblikket bliver alle Apple Watch-modeller fremstillet af Quanta Computer. Det er dog ved at blive ændret. Fremover skal Quanta alene producere den nyeste generation, mens en ny producent, Compal, skal producere den eller de ældre modeller. Allerede nu er produktionsudstyr ved at blive flyttet fra Quanta til Compal. Det indikerer også, at Quanta er ved at gøre klar til produktionen af den nye generation, og at dette kræver nyt produktionsudstyr fordi uret måske har et andet design. Ellers kunne de jo lige så godt benytte det eksisterende produktionsudstyr, hvis det alene handlede om en ny processor etc. Men det er alt sammen spekulation. Indtil videre er der ingen sikre kilder der peger på at Apple Watch Series 3 får et nyt design.

Scroll ned for at se kommentarer