Tech-medierne var hurtigt ude med deres førstehåndsindtryk af Apple Watch, og de var overvejende positive med det forbehold, at de ikke havde adgang til andet end en demo-software. Som vi skrev havde Apple dog også inviteret en masse af de førende moderedaktører til eventet i tirsdags, og de er selvfølgelig også klar med deres indtryk. Naturligt nok er det tekniske ikke i fokus her, men eftersom uret vel netop kun er halvt teknik og halvt mode, er det jo helt fint, også at få den anden side med.

Og noget tyder på, at Apple har ramt helt rigtigt. I hvert fald er begejstringen fra modeverdenen til at tage og føle på.

Det anderkendte Amerikanske modeblad Vogue mener at Apple Watch er et objekt så smukt, at det sigter lige mod det center i hjernen hvor vores behov for luksus sidder. Et design så smukt, så fortryllende, så absorberenede, at det vil udslette konkurrence fra Samsung og andre producenter af urlignede enheder fra markedet.

Under overskriften "Fem grunde til fashionistas vil dåne over Apple Watch", skriver InStyle at Apple Watch er ventetiden værd.

Ikke alle er dog lige begejstrede. Moderedaktøren Roseanne Morrison fortæller til Reuters, at Apple Watch skuffer. "Det er ikke smukt. Det er meget futuristisk i modsætning til feminint sexet."

Vil man have en lidt mere dybdegående gennemgang af Apple Watch end Morrison byder på, kan Hodinkees førstehåndsindtryk anbefales. Hodinkees er et af verdens mest læste og seriøse magasiner om ure, og de har kigget på Apples Watch med en garvet urkenders blik og forventninger. Skærer man den forventede snobbethed væk, er Hodinkees meget begejstrede for Apples ur, som de mener er uden konkurrence i prisklassen - og her tænker de på ure generelt, ikke bare smarture.

Der er ingen andre der kommer bare i nærheden af Apples blik for detaljen og samlekvaliteten i Apple Watch. Specielt remmene er de begejstrede for. Hodinkees slutter af med et godt afsnit om hvorvidt Apple Watch vil være en trussel mod rigtige ure. Som en rigtigt urmagasin giver svaret næsten sig selv, men de erkender også, at de schweiziske urproducenter der sælger ure til $1.000 skal tage sig sammen, for Apple Watch er rent designmæssigt i en klasse for sig selv.

Apple Watch kan købes fra starten af næste år.