Anskaffelsen af et Apple Watch, får folk til at skifte til en sundere livsstil. De bevæger sig mere, oplever vægttab og tænke mere over en sund livsstil. Det viser en ny undersøgelse fra Wristly, der har bedt deres fokusgruppe om at svare på nogle spørgsmål omkring deres sundhedsvaner efter købet af Apple Watch.

Undersøgelsen viser også, at uret ikke får folk til at gå til mere regulær sport. Det er den daglige aktivitet og bevægelse der skrues op for. Netop fordi uret hele tiden måler aktiviteten og kommer med påmindelser, hvis ikke man er aktiv nok.

Før jeg fik uret, kunne jeg ikke gå en halv kilometer uden at få smerter. Nu går jeg 8-12 km hver dag i hurtigt tempo. Det startede da jeg fik uret. Det blev startskuddet til en livsstilsændring for mig.Apple Watch-bruger

Undersøgelsens resultater er ikke ulig den jeg selv bemærkede, da jeg sidste år anmeldte Polars fitnesstracker. Opmærksomheden omkring ens aktivitetsniveau, der automatisk bliver målt, øger ganske enkelt ens motivitation til at gøre noget ved det.

I samme boldgade har den kendte Apple/tech-blogger Jim Dalrymple skrevet en længere artikel om hvordan han med blandt andet Apple Watchs hjælp har tabt omkring 20 kg.

Hvad siger i læsere med Apple Watch: Har i ændret livsstil efter i fik uret?