Informationer om specifikationer for 2. generation af Apple Watch er blevet lækket til 9to5mac. Det noteres dog, at Apple kan nå at ændre planer inden den endelige offentliggørelse.

Blandt de nye ting er et FaceTime-kamera, der vil blive placeret i toppen af rammen omkring uret. Kameraet vil gøre det muligt at foretage FaceTime-opkald via Apple Watch

En anden nyhed er, at gøre Apple Watch mindre afhængig af iPhonen. Det sker via en ny Wi-Fi-chip med flere muligheder. Apple Watch vil dog stadig kræve at blive parret med en iPhone for at fungere 100%.

Der bliver ikke ændret på batteritiden

En af de mest omtalte ting ved Apple Watch har været batteritiden. Den vil der dog ikke bliver ændret på i Apple Watch 2. Apple har undersøgt kundernes holdning til dette, og langt de fleste er tilfredse med at skulle lade op en gang i døgnet - hvilket typisk sker om natten. De fleste har 30-40% batteri tilbage, når de går i seng. Apple vil forbedre batteriet, men i stedet for længere batteritid vil de bruge gevinsten til at inkludere flere funktioner, uden at det forringer den samlede batteritid.

Apple Watch 2 skulle komme i flere udgaver end det nuværende Apple Watch. Specifikt skulle der kommer en række ure, der prismæssigt vil lægge sig mellem den nuværende Apple Watch og Apple Watch Edition.

Kommer i 2016

Lanceringen af det nye ur sker nok først i 2016, omend der har været smårygter om, at det vil ske allerede i 2015. Apple har haft problemer med at levere Apple Watch til alle der har bestilt, og før der er kommet helt styr på det, og den nuværende ur er lanceret i flere lande, vil Apple næppe lancere en ny udgave.