Den næste generation af Apples smartur, Apple Watch, vil få en tyndere skærm. Det skriver DigiTimes, der citerer en af Apples leverandører.

I den nuværende Apple Watch benyttes en såkaldt "Glass on Glass"-teknologi, hvor to stykker glas er limet sammen. I 2. generation af uret vil Apple i stedet benytte en teknologi med kun ét lag glas. Skiftet vil ikke give en kæmpe reduktion i tykkelse, men det vil hjælpe Apple med at barbere tykkelsen og vægten ned.

Ifølge kilderne er produktionen af disse skærme allerede gået i gang. Der har dog været visse tekniske udfordringer, hvorfor udbyttet stadig er relativt lille. Om det vil betyde noget for lanceringstidspunktet er uvist.

Udover en ny skærmteknologi forventes det at Apple vil inkludere en hurtigere processor og måske bedre batteritid i 2. geenration Apple Watch. Det forventes ikke, at der sker noget radikalt med designet. Blandt andet fordi Apple vil gøre den nye udgave af uret kompatibel med eksisterende urremme.

Lanceringen forventes engang i løbet af efteråret. Måske sammen med nye iPhones i september, eller også vil det ske tættere på jul.

Scroll ned for at se kommentarer