Apple Watch 2, der forventes snart at være på trapperne, får GPS-chip og forbedret fitnesstracking. Det skriver erhvervsavisen Bloomberg. Til gengæld erfarer avisen også at uret ikke vil få mobildataadgang, som visse rygter ellers har peget på. Forklaringen på det skulle være, at Apple ikke har kunnet finde den ekstra batterikapacitet som mobildata kræver. Det er dog lagt fra afskrevet helt. Apple har været i kontakt med flere teleselskaber, men det bliver tidligst i version 3.

Det oplyses i øvrigt, at Apple ultimative mål er at gøre Apple Watch 100% uafhængig af iPhonen. I øjeblikket er teknologien bare ikke til det.

Til gengæld kommer der altså GPS, så man mere præcist kan få positioner under eksempelvis løbe- eller cykelture. Tidligere har vi hørt rygter om et barometer, der kan hjælpe med en mere præcis højdemåling. Igen en vigtig ting under løb og cykling.

Der nævnes ikke et lanceringstidspunkt, men det kunne tænkes at ske sammen med en ny iPhone i næste måned. Mere realistisk skal vi dog nok lidt tættere på jul før det sker.

Scroll ned for at se kommentarer