Creative Arts Emmy Awards 2014, der belønner den tekniske side af TV-produktion, er netop blevet uddelt i Los Angeles. Apple var blandt vinderne. Prisen skal dog deles med reklamebureauet TBWA\Media Arts Lab og produktionsselskabet Park Pictures. Sammen står de tre bag reklamen "Misunderstood" - Misforstået - der kom sidste jul.

I reklamen ser man en teenager, der umiddelbart ser lidt trist ud, og som holder sig lidt for sig selv med sin iPhone, mens resten af familien hygger sig sammen. I virkeligheden optager han dog en familievideo, som han sidder og redigerer på sin iPhone, for til sidst at dele den via AirPlay. I vanlig Apple-stil handler det om følelser og ikke produkter. Reklamen er godt skruet sammen, og man skal være en hård hund for ikke at blive helt varm om hjertet og måske endda få lidt vand i øjenkrogen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.