Apple har erfaret, at nogle iPhone 6 Plus lider et skærmflimren eller problemer med multitouch-funktionaliteten. Derfor har Apple sat gang i et program kaldet "Multi-Touch Repair Program for iPhone 6 Plus", hvor man for 1.342,25 kroner kan få repareret sin iPhone, hvis den udviser de ovenfornævnte symptomer.

Det er et krav at iPhonen fungerer og at skærmen ikke er gået i stykker. Der står ikke eksplicit at iPhonen ikke må været bøjet, som ellers typisk er den begrundelse folk bliver afvist med, når de henvender sig hos Apple.

Ifølge Apple kan problemet opstå, hvis iPhonen har været tabt på et hårdt underlag flere gange og efterfølgende er blevet udsat for stresspåvirkninger. Apple mener altså ikke, at fejlen opstår af sig selv eller skyldes produktionsfejl, men skyldes udefrakommende påvirkninger.

Har man tidligere betat for at få udbedret en skade som denne, vil man få refunderet forskellen, hvis man har betalt mere end de 1.342,25 kroner. Apple vil kontakte de berørte, men ellers kan man selv kontakte Apple.

Selvom Apple altså ikke vedkender sig produktionsfejl og derfor ikke vil udbedre skaden under garantien, er Apples tilbud bedre end tidligere, hvor man typisk har skullet betale 2.500 kroner eller mere for at få ombyttet en iPhonen 6 Plus med disse problemer.

Bemærk at programmet kun gælder for iPhone 6 Plus.

Du kan læse mere om hvordan du skal forholde dig hos Apple: Multi-Touch Repair Program for iPhone 6 Plus

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.