Efter måneder med spekulation og rygter skulle den nu være god nok. Apple vil lancere to redesignede MacBook Pro'er til september. Der bliver tale om en på 14 tommer og en på 16 tommer. Begge vil få skærme baseret på mini-LED-teknologien samt Apple-designet systemchip. Det skriver DigiTimes.

Den nye MacBook Pro vil få den største designoverhaling i årevis. Den vil blive mere kantet og flad ala iPhone 12, vil få flere porte og altså en markant bedre skærm takket være mini-LED, som de nyeste iPad Pro'er også har.

Særligt mini-LED er en nøgleteknologi i de nye MacBooks. Apple skulle netop have skudt $200 millioner ind i Taiwan Surface Mounting Technology, som skal producere mini-LED til Apple. Pengene skal gå til fire helt nye produktionslinjer dedikeret til mini-LED-produktion, så fabrikken kan følge med Apples store efterspørgsel. Apple regner med, at det vil forøge produktionskapaciteten med 700.000 til 800.000 MacBook Pro'er om måneden.

Læs også denne: Hvad er mini-LED og hvorfor er Apple interesseret?

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.