Apple er med i kampen for at sikre sig distributionsrettighederne til de kommende James Bond-film. Det samme er Amazon og en række af de sædvanlige filmselskaber. Det skriver The Hollywood Reporter. James Bond-filmenen har på det seneste været distribueret via Sony, men deres aftale udløb med den seneste Bond-film, Spectre fra 2015. Derfor skal en ny aftale forhandles på plads, og her er Apple altså med i opløbet.

Der er i første omgang ikke tale om at Apple skal producere filmen (hvis de får en aftale). Det er stadigvæk MGM og EON, der står for det. Det er alene retten til at distribuere filmen i biografer og på andre medier, der er tale om. Netop James Bond-franchiset er særligt interessant at få fingre i fordi det er et af de sidste kæmpebrands, der ikke udnyttes fuldt ud efter tidens standarder med salg af merchandise og så videre. Der er dog rygter om at MGM også kunne være interesseret i at sælge rettighederne til at producere Bond.

Hvis Apple får fingre i Bond vil det ud over retten til at distribuere kommende film også inkludere streamingrettigheder til hele bagkataloget.