Selvom der er kommet en afgørelse i sagen mellem Apple og Samsung, er nødvendigvis den lagt fra slut. Både Apple og Samsung har tænkt sig at køre videre.

Samsung vil bede dommeren omstøde juryens afgørelse

Ifølge Korean Times er Samsungs topfolk stadig i chok over afgørelsen, som de omtaler som "det værst tænkelige, der kunne ske". De har netop hold et akut møde, for at drøfte, hvad de nu skal stille op. Samsung vil forsøge at overbevise dommeren Lucy Koh, om at omstøde nævningenes dom, noget hun har bemyndigelse til, hvis hun mener, at de har taget en forkert beslutning. Det er der dog intet der tyder på, at hun vil gøre. Samsung vil også anke dommen, så men igen er det tvivlsomt, om en så klar dom, vil ændre fortegn, blot fordi nogle nye friske øjne kigger på sagen.

Apple vil have tredoblet erstatningen

Apple derimod vil formodentligt bede om en tredobling af erstatningen. Efter amerikansk ret, kan en erstatning blive tredoblet, hvis den tabende part i blandt andet patentretssager med overlæg, har krænket modpartens rettigheder. Dette er netop tilfældet i denne sag, hvor nævningene kom frem til, at Samsung med forsæt havde overtrådt Apples patenter.

Derudover vil Apple nok bede om at få stoppet salget af de af Samsungs produkter, der ifølge dommen overtræder Apples patenter, indtil produkterne er blevet ændret. Noget Samsung nok bliver nødt til at efterleve, da der nu er faldet dom for, at de overtræder reglerne. Samsungs eneste alternativ til at ændre på deres produkter er, at de laver en licensaftale med Apple.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.