Da Apple sidste år først lancerede en ny iPhone om efteråret og ikke om sommeren, som de har haft for vane, var et af de store spørgsmål, om det var en engangsforestilling. Der blev nemlig talt om, at iPhonen var forsinket, det vil sige, at det ikke var planlagt. Siden har der været rygter fremme om, at Apple i år vil gå tilbage til en sommerlancering, og at det altså ikke var planlagt sidste år.

Nu blander den japanske blog Macotakara sig i debatten og hævder at vide, at Apple også i år vil lancere en ny iPhone i efteråret, samt at det vil være sådan i årene fremover. At der med andre ord ikke var tale om en forsinkelse sidste år, men en planlagt ting.

Flere kilder bakker op om de nye oplysninger. Blandt andet en kilde, der samtidig er ophavsmand til rygterne om at Apple vil lancere iPad 3 den 7. marts. Hvis det viser sig at være korrekt, kan vi nok også regne med, at oplysningerne om en efterårslancering er det.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.