Apple planlægger at droppe det 3.5 mm jackstik (til hovedtelefoner) der sidder i iPhonen for i stedet at lade Lightning-stikket klare opgaven med lyd ud også. Det er ikke første gang vi hører dette rygte, men denne gang er der lidt mere kød på. Det er japanske Mac Otakara, der har oplysningerne og de plejer ofte at ramme plet. Apple vil derfor naturligvis også droppe deres nuværende høretelefoner til fordel for nogen med Lightning-stik. Der vil dog samtidig komme en adaptor, så man kan fortsætte med at benytte sine gamle hovedtelefoner eller andre, der ikke kommer med Lightning-stik.

Sidste gang vi hørte om dette var i sommeren sidste år, hvor Apple ændrede specifikationerne i deres Made for iPhone-program til netop at inkludere hovedtelefoner med Lightning-stik. Der er ikke kommet så meget udstyr, men Philips har da lanceret to sæt hovedtelefoner med Lightning-stik.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.