Apple har delt en ny video hvori de giver et indblik i udviklingsprocessen, der førte til oprettelsen af ​​portrætbelysningsfunktionen på iPhone X. Videoen viser, hvordan Apple blandt andet kiggede på kunst og samarbejdede med nogle af verdens førende fotografer. Krydret med maskinlæring giver det portrætbillederne det helt rigtige udtryk som var de taget af professionelle fotografer.

Portrætfunktionen er tilgængelig på iPhone X og iPhone 8 Plus. På iPhone X kan det bruges på begge kameraer, mens det på iPhone 8 kun kan bruges på det regulære kamera på bagsiden. Funktionen virker ved at særlige algoritmer beregner hvordan et ansigt interagere på forskellig lyssætning som det bliver gjort i et fotostudie. Via softwaren kan man derfor emulere studiefotos på de to iPhones.

Her er Apples beskrivelse af den nye video:

Tag et kig bagom iPhone X og få et indblik i den proces vi gik igennem for at skabe Portrait Lighting-funktionen. Vi studerede kunsten af lave portrætter fra malerier til fotografier. Vi samarbejdede med globale billedproducenter og verdens bedste fotografer og kombinerede tidløse lysprincipper med avanceret maskinlæring, for at skabe en iPhone, der tager studiekvalitetportrætter uden studiet.

Du kan se Apples video her:

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.