Ifølge Financial Times skriver, at Apple langt om længe er blevet enige med musikindustrien omkring Apples planer om en musikservice, hvor musikken er laget i skyen. Det er ikke en abonnementsbaseret streamingservice, der er tale om, men en mulighed for at brugerens egen musik kan lægges på Apples servere, og tilgås fra forskellige enheder.

for mere end et år siden købte Apple selskabet Lala, der tilbød en abonnementsbaseret musikservice, og mange havde derfor regnet med, at Apple ville overføre dette til iTunes, men det er altså ikke sket. I stedet vil Apple nu tilbyde brugerne, at man kan tage backup af sin iTunes-samling, så man kan få adgang til musikken fra enhvert Apple-produkt. Årsagen til, at Apple ikke giver sig i kast med en abonnementsbaseret tjeneste er, at det vil undergrave Apples egen forretning som verdens største forhandler af betalte downloads.

Der er ikke helt klart, om det betyder, at man kan streame sin egen musik eller om man skal hente den ned på hver enkelt enhed, hvor den skal bruges.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.