Apple var tæt på at lægge iPhonen i graven, fordi de var bange for at den kun var god og ikke fantastisk. Det afslører Apples chefdesigner, Jonathan Ive over for The Independent.

"Ved flere lejligheder var vi tæt på at lægge telefonen på hylden fordi vi mente, at der var nogle fundamentale problemer vi ikke kunne løse", udtaler Ive. Et problem handlede om, at en af de tidlige prototyper ved et uheld ringede numre op, når man tog den op til øret.

Ifølge Ive er det helt normalt hos Apple, at skrinlægge projekter, der ikke er fantastiske. Godt er ganske enkelt ikke godt nok for Apple. Ive mener ikke, at Apple får kredit nok for denne holdning til at afvise ideer og enheder, der ikke er gode nok. Der er også forklaringen på, at Apple kun har et begrænset antal produkter i sortimentet. De skal ganske enkelt kunne putte tilstrækkeligt meget energi i hvert produkt. Derfor er det vigtigt ikke at sprede sig for meget, men koncentrere sig om det aller bedste.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.