Apple har frigivet en række nye betaer af iOS, watchOS, tvOS og macOS. Der er tale om iOS 12.2, watchOS 5.2, tvOS 12.2 og macOS High Sierra 10.14.4.

Du kan se hvad de indeholder herunder. Generelt er det denne gang ret sparsomt med nyhederne, til trods for at versionsnumrene egentlig signalerer noget andet.

1. beta af iOS 12.2

iOS 12.2 byder på kun på nogle få nye ting. Vigtigst er understøttelse af HomeKit TV, som kommer til en række nye TV i løbet af året. Det slår blandt andet i gennem i Hjem-appen. TV-remoten har også fået nyt og mere strømlinet design, der udnytter skærmen bedre.

iOS 12.2 indeholder også en skjult opsætningsskærm til en ny generation AirPoids med "Hej Siri"-funktion.

Der er kommet et nyt og mere sigende ikon for skæm-dublering i Kontrolcenter. Førhen var ikonet en skærm og en trekant, nu er ikonet i stedet to skærme.

I Wallet er designet blevet ændret en smule visse steder.

I Safari er der kommet nogle ændringer der gør søgninger i Google mere avancerede. Safari advarer desuden nu imod hjemmesider der ikke er krypteret. Førhen var det kun hvis en krypteret hjemmeside bad om kodeord eller kreditkort-oplysninger, at Safari kom med en advarsel.

I Kort er der nu information om luftkvalitet sammen med de andre vejr-informationer.

Denne første betaudgave indeholder en del kendte problemer og fejl, så lad være med at installere den, hvis ikke du er klar til lidt bøvl hist og her.

1. beta af watchOS 5.2

Der er ingen meldinger om regulære nyheder eller specifikke fejlrettelser endnu.

1. beta af tvOS 12.2

Der er ingen meldinger om regulære nyheder eller specifikke fejlrettelser endnu.

1. beta af macOS Mojave 10.14.4

Eneste kendte nyhed er en ny understøttelse af automatisk dark mode-teamer i Safari. Det vil sige, at hvis en hjemmeside understøtter dark mode, og du har funktionen aktiveret i macOS, så vil hjemmesiden automatisk skifte til dark mode også.

Sådan installerer du Apples betaer

For at installere Apples betaer skal du enten være registreret udvikler eller tilmeldt Apples åbne betaprogram. Herefter kan du via Apples udviklerportal eller Softwareopdatering på de pågældende enheder opdatere til Apples betaudgivelser.

Typisk er det i første omgang kun udviklere der får adgang til nye betaer. Den offentlige adgang kommer først senere.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.