Apple har udsendt endnu en runde betaer til alle deres styresystemer: watchOS, tvOS, macOS og iOS. Det sker 3 uger efter de seneste betaer blev sendt ud. Der er i alle tilfælde tale om mindre opdateringer. Du kan se indholdet og eventuelle nyheder i de nye opdateringer nedenfor.

Artiklen bliver opdateret efterhånden som betaerne bliver opdateret eller der dukker nye ting op. Indtil videre er der ikke dukket noget interessant op.

Da næste store opgradering formodentligt bliver præsenteret på WWDC-konferencenm der løber af stabelen i starten af juni, skal vi under alle omstændigheder nok forvente, at der bare er tale om optimeringer og sikkerhedsforbedringer. Store nyheder bliver gemt til næste version.

iOS 10.3.3 beta 4

Med iOS 10.3.3 er der tale om en mindre opdateringer med diverse fejlrettelser og småforbedringer.

I udgaven til 12,9" iPad Pro er der dukket tre nye baggrundbilleder op der alle er relateret til havet.

macOS 10.12.6 beta 4

En mindre opdatering der forbedrer stabiliteten og sikkerheden samt retter eventuelle fejl.

tvOS 10.2.2 beta 4

Der er ingen meldinger om regulære nyheder i tvOS 10.2.2. Der er alene tale om at fejl bliver rettet og stabiliteten forbedret.

watchOS 3.2.4 beta 3

watchOS 3.2.3 byder alene på uspecificerede fejlrettelser.

Sådan installerer du Apples betaer

For at kunne installere Apples betaer skal du være registreret udvikler eller tilmeldt Apples betaprogram, som er åben for alle. Betaerne plejer at blive tilgængelig for udviklere først og for alle andre et par dage senere. Nogle gange sker det dog samtidig.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.