Apple oplyser, at de i dag udgiver en bog kaldet "Designed by Apple in California". Bogen er en fotobog der med 450 fotografier der dokumenterer Apples designhistorie over de sidste 20 år. Alt fra 1998 iMac'en til Apple Pencil fra 2015 er med, og bogen indeholder også informationer om de materialer og den teknik Apples designteam bruger i designprocessen. Bogen er dedikeret til minde om tidligere Apple-chef Steve Jobs.

I bogens forord skriver Apples chefdesigner Jonathan Ive, at formålet med bogen ikke er at beskrive designteamets succes, men at beskrive hvordan de arbejder, deres værdier og deres mål.

Fotografen er Andrew Zuckerman, der gennem de sidste otte år har taget billede af hver eneste produkts designproces såvel som færdige resultat.

For at bogen kan leve op til designet af Apples produkter, er den den indbundet i lærred og trykt på specialfremstillet papir med en speciel ottefarvet trykteknik.

Det er Apple selv der udgiver bogen, der kun kan fås via Apple.com i udvalgte lande og i særligt udvalgte Apple Stores verden over. Danmark er ikke blandt de lande, hvor den vil kunne købes. I Europa er det kun i Frankrig, Tyskland og UK, at den vil kunne fås.

Bogen kommer i to størrelser: Lille (25,9 x 32,8 cm) til €199 og stor (33,0 x 41,3 cm) til €299.