Forud for iPad 3-eventet i morgen, er Apple TV nu udsolgt i 98% af alle Apples butikker. Kun i 4 ud af 246 amerikanske Apple Stores, kan man gå ind fra gaden og få en Apple TV med hjem. Det kan kun betyde at der kommer en opdateret udgave meget snart - formodentligt allerede i morgen.

Apples amerikanske online Store har stadig Apple TV på lager, og det samme er tilfældet i Danmark. Her er leveringstiden dog gået fra 1-2 dage til 2-4 dage, hvilket også indikerer, at Apple lige skal have overstået eventet i morgen.

Der har i et stykke tid været rygter om en Apple TV prototype med kodenavnet J33. I sidste uge dukkede der så et konkret varenummer på J33 op, hvilket viser, at den nu findes i salgskanalen og bare venter på at blive præsenteret officielt.

Det forventes, at den nye Apple TV, 3. generation, vil understørre afspilning af 1.080p video og at Apple lancerer mulighed for at købe netop 1.080p video i iTunes Store.

SMS-service

Apple afholder iPad 3-event i morgen klokken 19 (dansk tid), hvor den nye Apple TV formodentligt præsenteres. Vil du have direkte besked fra eventet via sms, kan du abonnere på iPadguides SMS-service: Få besked via SMS til Apples iPad 3-event

Scroll ned for at se kommentarer