En af de nye ting Apple annoncerede på udviklerkonferencen WWDC 2014, var de nye Continuity-funktioner i iOS 8 og OS X Yosemite. De giver mulighed for nemt at skifte mellem forskellige Apple-enheder når man arbejder. Nu viser det sig, at Continuity også kommer til Apple TV, skriver 9to5mac.

De har opdaget, at der dukker en besked op på computere, der er på samme netværk som en Apple TV med seneste betaversion af den nye software. Beskeder fortæller at Apple TV er understøtter af Continuity. Det er altså klart, at Apple TV får Continuity-funktioner, mens det dog er uklart præcist hvad det indebærer, da man endnu ikke kan bruge det til noget.

Der gættes dog på, at det eksempelvis kan være en funktion, hvor AirPlay automatisk aktiveres, hvis man ser en film eller hører musik på sin iPad eller Mac, når man er i nærheden af sin Apple TV. Det betyder, at man eksempelvis kan starte en film i køkkenet på sin iPad, og at den automatisk ryger op på Apple TV, når man går ind i stuen. Går man senere ind i soveværelset med iPaden, stoppes AirPlay og man ser færdigt på iPaden.

Som sagt er scenariet rent gætværk. Det eneste vi ved er, at Continuity kommer til Apple TV i en eller anden form.