I går skrev jeg en artikel om, hvad Apple mon vil med Apple TV, som de i lang tid blot har kaldt en hobby. Vi hører stort set ikke noget fra Apples side, og ikke engang når Apple fremlægger regnskaber, får vi noget information.

Min undren over hvad der sker med Apples hobby, var bedre timet end jeg havde regnet med, for allerede senere på dagen skete der noget hos Apple. Apple TV er ikke blevet glemt, tværtimod bliver der nu satset massivt på at promovere den.

Apple har nemlig opdateret deres online Apple Store, hvor Apple TV har fået en meget mere fremtrædende placering end hidtil og sin egen sektion i butikken. Tidligere har Apple TV været gemt væk i en underkategori, hvor den var vanskelig at finde, mens den nu bliver fremhævet på linje med Apples andre fokusområder: Mac, iPhone, iPad og iPod. Det er et meget klart signal fra Apples side om, at Apple TV nu ikke længere er en hobby, men noget der skal satses på.

Det interessante er Apples timing. Den sidste uges tid er der nemlig begyndt at dukke rygter op om at Apple inden for et par måneder, vil opdatere Apple TV så man får mulighed for at installere apps på den. Hvis Apple har de planer, skal Apple TV selvfølgelig ikke være gemt væk, men være fremme i forreste række. Apple har med opdateringen af Apple Store altså nu forudsætningerne på plads. Det giver rigtig god mening, at give et produkt en meget mere fremtrædende placering i ens butik, hvis det er et produkt man har store planer med.

Scroll ned for at se kommentarer