Med iTunes 10 ophørte muligheden for, at man kunne købe ringetoner gennem iTunes Store. Det betød også, at programmer til at lave ringetoner ud fra ens musikbibliotek på iPhonen, ikke længere var i direkte konkurrence med Apples egne services. Med andre ord, er apps man kan bruge til at lave ringetoner med ud fra ens musikbibliotek nu tilladt på iPhonen.

Det har allerede resulteret i 4-5 app der kan netop dette inden for den sidste uge. Ulempen er dog, at det kun er selve det at lave ringetonen man kan. Vil man bruge den på sin iPhonen, skal den stadig igennem iTunes på computeren. Det gør igen, at man lige så godt kan bruge et program på computeren til at lave ringetonerne med.

Pointen er dog ikke så meget, om det et et brugbart værktøj eller ej, men at Apple nu har tilladt noget, som før ikke var tilladt. For god ordens skyld skal det også lige nævnes, at man i lang tid har kunnet købe apps der kunne lave ringetoner ud fra optagelser med mikrofonen. Det nye er altså, at det nu er musikbiblioteket, der benyttes.

Søg på Ringtone Maker i App Store.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.