Apple begynder snart at tilbyde skift af skærm og andre reparationer af iPhone 5c og iPhone 5s i deres butikker, skriver 9to5mac. Tiltaget er et forsøg på at sænke kundernes omkostninger til udskiftning af ødelagte telefoner. Hidtil har Apples politik været, at ødelagte telefoner blev ombyttet til nye, hvis man fik en skade.

Apple arbejder med to forskellige priser. En for almindelige kunder, og en for kunder der har tegnet en Apple Care-aftale. Apple Care er en ekstra forsikring man kan tegne, når man køber et nyt Apple-produkt. Prisen i de to tilfælde er $149 svarende til 830 kr og $79 svarende til 440 kr for Apple Care-kunder. I Danmark koster det op til 2.500 kr at få skiftet skærmen på en iPhone 5s på et tredjeparts værksted.

Ud over skærme, kan man i butikkerne få skiftet telefonens knapper, vibrator, bagkamera og højttalere. Den nye Touch ID-hjemknap er ikke inkluderet, formodentligt fordi der er et stærkt begrænset lager af reservedele.

Tiltaget med reparation i butikkerne er ikke nyt. Apple har siden juni tilbudt reparationer af iPhone 5 i butikkerne. Det nye er, at også iPhone 5s og iPhone 5c er inkluderet.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.