BGR er kommet i besiddelse af en intern specialudgave af iOS fra et stort teleselskab. I dette er der fundet en property list fil relateret til LTE-understøttelse. LTE er en 4G-teknologi, der kan give meget hurtigere mobildataoverførsel. Den logiske konsekvens af at man har et iOS, der understøtter LTE, er at der også findes iPhones der understøtter LTE. Tager man skridtet videre, er det formodentligt iPhone 5, det drejer sig om. Der er dog også den mulighed, at der er tale om en prototype, der enten kommer meget senere eller er blevet forkastet igen.

Det giver dog god mening, hvis iPhone 5 skulle understøtte LTE-teknologien. Det kan nemlig forklare hvorfor Apple ikke har haft travlt med at få den på gaden. Operatørnes udbygning af LTE lader nemlig meget tilbage at ønske, så hvis en iPhone 5 med LTE lanceres "for tidligt" vil det bare resultere i, at man de fleste steder alligevel ikke har et LTE-netværk at koble sig på. Uanset hvis skyld det er, vil Apple få en del af balladen, så de har formodentligt taget den lidt med ro for at give operatørerne (i USA) bedre tid i forhold til udruldningen af LTE.

Omvendt har Apple tidligere afvist LTE, fordi det er for strømkrævende og fylder for meget i iPhonen. Først i 2012 forventes det at der er chipsæt tilgengælige, der passer til Apples behov. Så måske tester Apple bare mulighederne nu, så de kan levere varen næste år. Apple var også konservativ med hensyn til 3G-som ikke blev understøttet af den første iPhone, men først med iPhone 3G, til trods for at det nærmest var standard i resten af branchen.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.