Apple Store er i skrivende stund nede. Det er i sig selv ikke alarmerende, Apple har i årevis benyttet dette trick med at tage butikken offline, når den skulle opdateres, med for eksempel nye produkter, for at skabe opmærksomhed. Det "alarmerende" er, at den gule post-it seddel, som Apple i årevis har brugt nu er væk. Jo, den er god nok. Apple har redesignet deres "We'll be back soon"-side, så den nu i stedet fremstår som en boks med runde hjørnen på den samme "stof"-baggrund man finder i iOS.

Det leder selvfølgelig hen til, om nedetiden skyldes, at Apple er i gang med et gennemgribende redesign af deres butik? Det er bestemt en sandsynlig mulighed, selvom Apple også med jævnlige mellemrum rent rutinemæssigt opdaterer butikken uden synlige ændringer. Dette foregår gerne om natten, amerikansk tid, så det kunne også være noget sådannet, der sker lige nu,

Der er ellers flere produkter, der er gået over tiden, først og fremmest Mac Pro, men også diverse MacBooks.

Opdatering: Siden er nu oppe igen. Det ser ikke ud til, at der kommet hverken nye produkter eller nyt design. Det har altså bare været vedligehold.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos eller studierapporter, fordi din Mac går i stykker? Sørg for at få taget backup nu! Onlime giver for en rimelig pris ubegrænset plads i skyen.