De ansatte i Apples tyske Apple Stores har fået besked på, at de ikke må holde ferie i september, hævder iFun.de. Ifald det er rigtigt indikerer det, at den nye iPhone 6 kommer i september. Sidste år indskrænkede Apple de ansattes muligheder for at holde ferie fra 15. til 28.september, hvor iPhonen 5s/5c altså blev præsenteret den 10. september og sat til salg den 20 september. Apple indskrænker ferie for at have flest mulige folk klar i butikkerne.

Foreløbig tager vi dog oplysninger let. "September måned" er ganske enkelt for ukonkret, når Apple plejer at have helt specifikke datoer og oftest også kun over et par uger. Det kunne lige så godt være et kvalificeret gæt. Måske er det noget i retning af en butikschef for egen regning har sagt til de ansatte, at de nok ikke skal regne med at kunne holde ferie i september. Ganske enkelt fordi det var tilfældet sidste år.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.