Apple han ansøgt de amerikanske myndigheder om godkendelse af et nyt ukendt trådløst produkt. Alle trådløse produkter med Bluetooth, Wi-Fi, NFC etc. skal godkendes af United States Federal Communications Commission (FCC) før de må sælges og bruges i USA. Derfor kommer der af og til hint om nye kommende Apple-produkter via FCC's offentligt tilgængelige data.

I starten af januar i år og igen i februar har Apple ansøgt om godkendelse af produkter der understøtter NFC og Bluetooth. Produkterne har modelnummer A1846 og A1845, men ellers er det meget sparsomt med oplysninger, og der er ingen billeder af enhederne. Modelnumrene er ikke at finde på eksisterende Apple-produkter, men kan til gengæld sammenholdes med model A1844. A1844 er et tilsvarende ukendt produkt, som Apple ansøgte om godkendelse af i september sidste år. De tre enheder minder om hinanden, så det er plausibelt at de tre produkter skal bruges sammen, eller er forskellige versionen af samme produkt.

Der er blevet spekuleret i at A1844 kunne være et produkt til internt brug i Apples butikker. Eksempelvis en form for trådløs betalingsterminal. En anden mulighed er at det kunne være tale om en røgalarm, termostat, dørlås etc.

Der har i et stykke tid været rygter om, at Apple vil lancere en ny regulær Siri-enhed til styring af hjemmets elektronik. Det kunne også være en mulighed.

Du kan læse mere om A1844 her, hvor der også blive debateret hvad det mon er: Mystisk Apple-produkt på vej – hvad tror du det er?