Der er mere og mere der tyder på, at rygterne om at Apple vil sende et TV på gaden, er mere end bare rygter. I hvert fald vælter det ind med “bekræftelser” fra alle sider. Rygterne har ellers cirkuleret i flere år, og Apple har da også officielt kommenteret på dem ved at sige, at det er et marked, der er meget svært at komme ind på. For nylig kom det dog frem, at Steve Jobs, kort før sin død udtalte, at han “endelig havde knækket nødden”.

Ifølge Bloomberg er Jeff Robbin, der kreerede iTunes og var en af folkene bag den originale iPod, blevet sat i spidsen for udviklingen af et Apple TV, og her menes et rigtigt TV, ikke bare den nuværende boks. Det er hele tre forskellige kilder, der bekræfter oplysningerne overfor Bloomberg.

Piper Jaffray-analytikeren Gene Munster forventer at Apple allerede næste år vil lancere en fjernsyn. Han hævder i hvert fald at de første prototyper er ved at være klar. Munster har i september haft et møde med en kontakt tæt på en asiatisk producent af komponenter, som indikerede dette.

Munster regner med, at Apple vil kunne sælge 1,4 millioner fjernsyn til en pris af $1.800 i 2012 stigende til 4,3 millioner i 2014, hvor prisen vil være faldet til $1.400.