I løbet af efteråret har der været flere rygter om, at Apple ville droppe Samsung som producent af Apples A-chips til fordel for Taiwan Semiconductor Manufacturing Company (TSMC). Årsagen er primært at TSMC kan levere bedre og hurtigere chips, men det spiller også en rolle, at Samsung ikke kan konkurrere på prisen, samt at Apple vil gøre sig fri af Samsung efter de mange retssager de to har været involveret i.

Nu skriver Taipei Times at skiftet vil ske hurtigere end oprindeligt planlagt. Allerede i andet kvartal 2013 vil Apple formodentlig få chips baseret på TSMC's 28 nanometer design.

Tidligere på året kom det frem, at både Apple og Qualcomm har forsøgt at sikre sig eksklusivretten til chips fra Taiwan Semiconductor Manufacturing Company. TSMC afslog dog budene på omkring $1 milliard, da de hellere ville ære mere frit stillet i forhold til at kune sælge til flere forskellige.

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.