Apple har travlt med at få ændret på fremgangsmåden for in app-køb, skriver ZDNet. Som følge af et forlig med de amerikanske handelsmyndigheder, skal Apple have ændret in app-køb inden udgangen af marts. To betingelser skal være opfyldt. For det første skal Apple sikre sig at kunden giver sig udtrykkelige samtykke før hvert in app-køb. For det andet skal der være en måde, så kunden kan trække dette samtykke tilbage, så det ikke automatisk gælder fremtidige handler.

En del af den meget ballade om in app-køb har gået på, at der er et vindue på 15 minutter, hvor man ikke behøver indtaste sit kodeord (igen). Dette han man kunnet slå fra manuelt, men det er ikke godt nok for myndighederne. Der vil formodentligt ske det, at man i stedet som standard skal indtaste kodeord hver gang, men manuelt har mulighed for at slå det fra.

Ifølge kilderne er det ikke så enkelt at ændre, som det lyder, hvorfor Apple begynder at være presset på deadlinen, der altså hedder 31. marts. Vi vil formodentligt se ændringer ske samtidig med frigivelsen af iOS 7.1.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.