Tidligere på ugen skrev vi, at Apple har åbnet et "hemmeligt" forskningslaboratorium i Taiwan, hvor fokus er på at udvikle bedre skærme til fremtidens Apple-produkter. I dag kan Digitimes så supplere med, at handler om en ny micro-LED-teknologi. Micro-LED kræver ikke baggrundsbelysning og har bedre farvegengivelse, men er svær at masseproducere i ordentlig kvalitet.

Sidste år købte Apple firmaet LuxVue Technology, der satser på micro-LED, og netop havde opnået et gennembrud, så det lyder sandsynligt, at det er den vej Apple vil gå.

Der har de seneste uger været en del rygter om, at Apple planlægger at skifte fra LCD-skærme til OLED-skærme iden for et par år. Flere af Apples eksisterende leverandører skulle eksempelvis være i gang med at opbygge produktionskapacitet til de nye typer skærme, for at kunne beholde Apple som kunde. I dag er LG og Samsung de største producenter af OLED-skærme i verden.

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.