Et firma med navnet iCloud Communications har lagt sag an mod Apple, som de hævder krænker dem med den nye iCloud-service. iCloud Communications hævder at Apples massive promotion af iCloud skader deres forretning ved at fjerne iCloud-assosiationen med iCloud Communications. iCloud Communications kræver at Apple bruger iCloud-navnet, ødelægger alle PR-materialer og betaler alle de penge de har tjent på navnet til iCloud Communications.

Med til historien hører, at Apple har købt rettighederne til iCloud og domænenavnet icloud.com fra det svenske firma Xcerion, der nu i stedet promoverer deres sky-service under navnet CloudMe. iCloud Communications har således ingen varemærkerettigheder til navnet iCloud.

Noget tyder altså på, at iCloud Communications bare forsøger at lave nogle hurtige penge. De har i hvert fald haft rigeligt tid og mulighed for at få klaret eventuelle uoverensstemmelser angående iCloud-navnet med Xcerion, men pudsigt nok er det først i det øjeblik Apple overtager navnet, at de føler sig krænket. For at vinde den slags ager, så skal man dokumentere, at man aktivt har forsvaret sine rettigheder. Det har iCloud Communications ikke gjort, hvis de gennem flere år har ladet Xcerion bruge iCloud-navnet. I såfald, er det nemlig Xcerion der har retten til navnet (som de nu har solgt til Apple) - og så kunne de jo passende sagsøge iCloud Communications.

Kilde: thenextweb.com

Scroll ned for at se kommentarer

Onlime

Passer du godt på dine data?

Ville det ikke være surt at miste alle dine fotos fordi din iPhone går i stykker? Sørg for at tage backup nu! Onlime tilbyder ubegrænset backup af alle dine enheder i skyen.