Apple sætter nu tempoet på deres hemmelige bilprojekt med kodenavnet Titan et gear op. Ifølge The Wall Street Journal har Apples sat et mål om at have bilen klar i 2019. Internt har Apple samtidig givet projekt Titan prædikatet "committed project" det vil sige et projekt der nu satses fuldt på med alle tilgængelige resourcer. Det betyder blandt andet at Apple tredobler antallet af ansatte dedikeret projektet fra de nuværende 600 til 1.800 personer. Beslutningen kommer efter at Apple i et års tid har afsøgt mulighederne, og altså er kommet frem til, at det er værd at satse på.

Tidlige lød meldingerne på, at Apple ville have bilen klar i 2020. Noget mange i branchen i forvejen mente var umuligt. Tesla har dog vist, at man godt kan udvikle en elbil fra bar bund på 5 år. Derudover ved ingen, om Apple faktisk starter på bar bund eller om de vil benytte en eksisterede elbil som basis.

For nogle uger siden mødtes nogle af Apples topfolk knyttet til projekt Titan med Californiens myndigheder, for at diskutere lovgivningen for selvkørende biler. At Apple interesserer for emnet er derfor hævet over en hver tvivl. Ifølge The Wall Street Journal er Apples planer dog i øvrigt ikke at lancere en selvkørende elbil til at starte med. Det er en del af de mere langsigtede planer. Allerede nu fornemme vi derfor at folk afventer Apple Car 2.